Destination - Bangkok

Efter tolv timmar flygresa anlände vi i Bangkok och där blev det bara att hitta ett hotell så vi kunde hoppa i säng. Lyxigt för oss att äntligen kunna bo på hotell med egna sängar, badrum och frukost!

Så nu har vi spenderat två dagar här i Bangkok med att gå runt och shoppa, kolla tempel och vågat oss på att testa street food, inte helt fel! Shopping centerna här är helt enorma också finns inte ett med mindre en fem våningar och jag vågar inte gissa på hur många det finns utav dem. Men blev inte allt för mycket shopping ändå för fula kläder fanns det gott om. Var nästan lite roligt att gå runt och kolla på alla roligheter till kreationer.

Men Bangkok ville vi inte stanna i, väldig smutsig stad så ikv åker vi vidare med buss till Koh Samui som vi har hört ska vara en väldigt vacker ö.
Hoppas vi på fint väder så vi kan få tillbaka våran bränna som vi tappade helt i NZ.

Hörs i Koh Samui


BILDBOMB


Bjuder på en bildbomb från underbart fina och galet roliga Nya Zeeland!




Nya Zeeland och tomatsås


Oj vad två veckor går snabbt! Har inte uppdaterat här på ett tag men vi har haft full rulle med att njuta av superba Nya Zeeland. Hallo nature säger vi bara, här har vi fått en stor dos av natur och fina vyer.

Började resan med att så snabbt som möjligt köpa ett Kiwi experience pass då vi ville sätta igång att upptäcka NZ. Så dagen där på hoppade vi på bussen och har nu kommit tillbaka till stället där vi började, Auckland. Vi har haft underbara dagar med en galen busschaufför och ett härligt backpacker gäng på 47 pers som vi åkt ihop med ner till Wellington med flertal stop där emellan. I huvudstaden var vi dock tvungna att säga byebye till vår buss och vänner för att hoppa en annan tillbaka till Auckland, tråkigt men mycket hej och hejdå i ett backpacker liv. Tur att FB finns!

Men under våran bussfärd genom nord ön har vi varit med om mängder av roligheter och endel knasigheter. Bl.a. omringade av kineser, racat med knatte cyklar, kollat in feta vatten fall, vandrat 2 mil upp för en vulkan (från sagan om ringen), vandrat i en grotta, åkt upp och ner för hundratals gröna kullar och sätt kanske minst 1000 får, kokt ägg i en gejser, ätit mängder med pasta och tomatsås, oändligt många push ups (regel på bussen när vissa ord nämdes), vin och chokladprovning, dansat loss i Wellington, lärt mig några meningar på italienska, kalasat på ett 21 års partaj, sett den berömda kiwi fågeln, inte ätit en kiwi dock, frusit, fått utrymma ett hostel, vandrat på stranden från filmen prins caspian, gått mängder med rundor i underbara NZ djungeln gjort face-plant i hot water beach och det bästa av allt hoppat bungy jump såååå grymt!

Ja här är en liten del av våra två underbara veckor i NZ och full rulle har det verkligen varit med nya saker varje dag. Men nu ser vi fram emot Thailand och lite värme igen dit vi åker på tisdag morgon, tidigt, så jag och Jenny tänkte testa på att övernatta på en flygplats. Roligt? Ja vi får se :)

Hoppas allt är bra med er där hemma på andra sidan jordklotet hälsar två blonda svenskar, ja Jenny kan numera kallas blond!


RSS 2.0